6.5.09

A Siurana amb la colla

A l'endemà de Mont-Ral anem a Siurana (5 d'Abril), havent dormit a Lo Refugi, com l'última vegada.


Siurana

L'idea era anar al sector Can Melafots, amb la idea de quedarnos per la zona de les vies Trigonometria i Viernes 13, però obviament aquestes vies estaven agafades per guiris i vem optar a canviar de sector. Així que vem anar cap al Grau dels Masets i ens vem quedar al camí a fer 3 vies bastant bones.

  • Fam fàcil, V+. Una via força llarga i bona amb un pas complicat al principi i la resta canto bo (amb alejes). Molt recomanable.
  • El show dels teleñecos, 6a+. Em canten el pas, concentrat en sortir d'un desplom per uns invertits, i encadeno al flash :)
Oriol al Show, jo a la Baronia.
  • Baronia de Cabacés, 6a. Amb les cintes posades encadeno a vista :D

Marc a Aleva

Tots fem aquestes vies i baixem cap al sector principal on l'Oriol vol provar la Pluja de pedres (7a+) però per variar està ocupada (així com les altres vies). Ens resignem i el Marc es posa amb la Aleva (6b+) però els passos són massa llargs per ell. Després de 2 o 3 intents decidim deixar un maillon, fotre el camp i donar el cap de setmana per acabat. Ens ha entrat una mandritis a tots....

Abans de tornar cap al Vallès, fem un bon àpat a un dels bars de Cornudella. Bàsic!

Fotos by Aleix

7 comentaris:

martí b ha dit...

Juer, tiu, ja veig que t'estàs posant el dia amb el bloc! Ara que veig escalades cap al sud, el 16 i 17 de maig fem campament de muntanya a Ulldemolins, a tocar el Montsant. A veure si ens hi veiem!

PGB ha dit...

Hola Martí!
Ja em va arribar un e-mail del campament de muntanya. Serà una opció a tenir en compte, que hi ha moltíssimes coses a fer per allà! També m'estava mirant aquest cap de setmana per pujar al Cadí... ja veurem que acabaré fent. En tot cas us avisaria!

Salut i records a tots! :)

Mingo ha dit...

Osti no dono l'abast de llegir les teves piades, de Montral a Siurana, Felicitats per l'activitat. Salut Pere

Fernando ha dit...

Hi,
no esperaba tanta afluencia en siurana. Debe ir a días.
Felicidades por la puesta al día.
UNa pregunta. ¿Ulldemolins sera como campo base o para realizar otra actividad no escalatoria?. Tengo entendido que en esa zona la escalada está prohibida.
Salu2

PGB ha dit...

Hola Fernando, Ulldemolins serà el camp base per fer escalades o excursions per la zona.

Potser els altres sectors no estaven massa concorreguts però als que vem anar, quasi totes les vies per sota 7a tenien ocupants :P

Pietro ha dit...

Vinga ànims Pere, ja només et falta un meset per posar-te al dia, jejeje! Ei et proposo que no posis la data de les sortides, així ningú sabrà que vas retrassat ;) Per cert, veig que últimament esteu bastant abonats al Grau dels Masets. Jo hi vaig anar fa 4 o 5 anys. Suposo que ara hi deuen haver més vies. N'hi ha més de les que surten a la guia de Siurana?

Anònim ha dit...

Aki no hi ha algo kes diu el Salt de la reina mora? xD